Award Beste Hypotheekkantoor 2012 komt eraan

Na het succes van vorig jaar reiken we dit jaar opnieuw een award uit aan het beste hypotheekkantoor van Nederland. De ‘Award Beste Hypotheekkantoor 2012’ wordt in 25 regio’s toegekend. De winnaar van een van deze regio’s mag zich het beste hypotheekkantoor van Nederland noemen. Bekijk in welke regio jouw kantoor valt op basis van je postcode.

Wat levert de award jouw kantoor op?

Als jouw kantoor de award voor het beste hypotheekkantoor wint, ben je een jaar lang extra goed zichtbaar in het zoekresultaat van de module ‘Zoek Adviseur’. Met wekelijks zo’n 7.000 bezoekers biedt dit een mooie kans om meer klanten binnen te halen. Naast deze vermelding krijg je bij het winnen van de award een winnaarskit. Deze kit bevat een aantal middelen waarmee je je winst kan promoten.

Minimaal aantal beoordelingen

Alle hypotheekkantoren in Nederland maken kans op deze award. Je kantoor heeft hiervoor minimaal 13 goedgekeurde beoordelingen nodig: 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks. Het cijfer is gebaseerd op beoordelingen van adviesgesprekken, die hebben plaatsgevonden tussen 1 augustus 2011 en 19 augustus 2012. Bekijk hoeveel beoordelingen jouw kantoor heeft ontvangen sinds 1 augustus 2011.

De awards worden uitgereikt op basis van de prijs-kwaliteit formule.  In de toelichting vind je meer informatie over de awards 2012.

Beoordelingen verzamelen

Independer.nl helpt je graag met het verzamelen van beoordelingen. Hiervoor hebben wij een aantal promotiemiddelen beschikbaar.

Blijf op de hoogte

We houden je op de hoogte van de awards via dit Hypotheekadviseurs Weblog. Hier vind je allerlei informatie en tips hoe je meer beoordelingen kunt verzamelen. Of volg ons via Twitter (@zoekadviseur). Dan blijf je altijd up-to-date. Lees meer over de awardwinnaars 2011.

Reacties op dit artikel:
 1. Paul de Rooij schreef op 26 april 2012 om 14:38

  Hoe kan Independer stellen dat grote en kleine kantoren evenveel kans maken op de Award?
  Jullie tellen alleen maar de periode 1-8 tm 19-8 als toetsperiode om minimaal 8 revieuws en 5 kwaliteitschecks te meten.
  Per saldo betekend dat dus dat grotere kantoren meer kans maken.
  Die hebben immers per saldo meer kans op meerdere beoordelingen in deze korte periode.
  Of moeten consumenten wachten met beoordelen tot in die periode?
  beetje rare manier van meten

 2. Saskia Schravemade (Independer.nl) schreef op 26 april 2012 om 15:51

  Beste Paul,
  Dank je wel voor je reactie. Meer waarnemingen leidt niet automatisch tot een hoger cijfer. Het cijfer is stabieler opgebouwd, meer beoordelingen zorgt immers voor een betrouwbaarder cijfer, maar het leidt niet automatisch tot een hoger cijfer. Een klein kantoor is hiernaast volgens ons zeer goed in staat om in een jaar tijd 8 reviews en 5 checks te verzamelen. Daarom zijn de kansen gelijk!

 3. Paul de Rooij schreef op 26 april 2012 om 15:55

  Dag Saskia, je hebt helemaal gelijk.
  Ik moet beter lezen 🙂
  Ik las nl. periode 1-8-2012 tot 19-8-2012 en dat is maar 3 weken, maar het is 1-8-2011 tot 19-8-2012 !
  Vandaar mijn reactie.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.