Beïnvloeding van zoekresultaat niet toegestaan

Met de sortering op prijs-kwaliteitverhouding kun je als kantoor je positie beïnvloeden door het verlagen/verhogen van je prijs of het verzamelen van reviews. Maar het is niet toegestaan om het resultaat te beïnvloeden door een zeer laag tarief  te vermelden, terwijl je dit tarief niet aan je klanten aanbiedt. Als een kantoor het zoekresultaat op deze manier opzettelijk beïnvloedt, beëindigen we het (gratis) extranetabonnement per direct.

Dienstverleningsdocument
Het is nu mogelijk om ook je dienstverleningsdocument te uploaden. Consumenten kunnen deze direct doorlezen en hierin nogmaals zien wat de tarieven van je kantoor  zijn. Wij gaan ervan uit dat je in het extranet tarieven vermeldt, die de consument kan controleren aan de hand van je dienstverleningsdocument.

Vermeld je als kantoor opzettelijk een tarief dat je niet aan je klanten kunt aanbieden of van het dienstverleningsdocument afwijkt, dan waarschuwen we jouw kantoor en halen het tarief weg. Herhaalt dit zich dan beëindigen we het extranetabonnement per direct.

Negatieve reviews
Consumenten die op onze website een lager tarief zien dan ze uiteindelijk aan jouw kantoor  moeten betalen, zijn daar niet blij mee. Dit betekent een grotere kans op negatieve reviews waardoor je totaalscore kan wijzigen.  Wees dit voor en zorg voor juiste tarieven in het extranet.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.