Bijeenkomsten ‘Betere zichtbaarheid leidt tot meer omzet’

Gisteren was er weer een bijeenkomst bij Independer.nl voor hypotheekadviseurs met een totaalscore. Het thema van deze bijeenkomsten is ‘Betere zichtbaarheid leidt tot meer omzet’. De hypotheekadviseurs kregen een ‘sneak preview’ van de nieuwe hypotheekmodule die eind juni live zal staan.

Tips
Accountmanager Ilona Greeve liet onder andere zien dat je door een betere zichtbaarheid op de nieuwe website van Independer.nl  meer omzet kan creeeren en gaf tips om meer reviews en Kwaliteitschecks te verzamelen.

Ervaringen uit de branche
Niet alleen Independer.nl laat zien dat je voordeel uit het hypothekenmodel kunt behalen, maar ook Focco van der Waal van Maas en Waal Hypotheken uit Vlaardingen vertelde dat hij in 2011 flink wat omzet uit zijn vermelding op Independer.nl heeft behaald. De klanten die hem benaderd hadden waren ook allemaal serieus. Focco: ‘Ik ben ervan overtuigd dat klanten door mijn cijfer en het lezen van de reviews eerder voor mij kiezen en zelfs ook niet meer naar een andere adviseur gaan.’

Aanmelden?
Er zijn nog een beperkt aantal plekken op de volgende bijeenkomsten, namelijk dinsdag 22 mei, donderdag 24 mei en dinsdag 29 mei. Meld je via deze link aan.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.