Geef je kantoor meer smoel

Op je profielpagina kun je allerlei informatie kwijt. De openingstijden, de tarieven die je hanteert, de namen van de adviseurs die bij jou op kantoor werken en nog veel meer. Het is zakelijke informatie die van belang is voor de consument. Door het toevoegen van foto’s kun je de profielpagina wat persoonlijker maken. Je kunt bijvoorbeeld foto’s van de adviseurs en van je kantoor toevoegen. Zo geef je je kantoor een gezicht. Heb je een account bij Facebook, Twitter of Google Plus? Ook dat kun je vermelden op je profielpagina.

Benoem je sterke punten

Heb je reviews ontvangen? Dan zie je in het zoekresultaat de titels van de meest recente reviews staan onder het kopje ‘Klanten over deze adviseur’. Daarnaast kun je een opsomming geven van jouw sterke punten. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn waarmee jij je onderscheidt van de concurrent. Ook hiermee laat je meer van jouw kantoor zien op je profielpagina.

Vragen?

Heb je hulp nodig bij het vullen van je profielpagina. Mail ons dan op extranethypotheken@independer.nl of bel 035 – 626 5585.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.