Hoe voeg ik een foto toe op mijn profielpagina?

Via het Extranet kan je verschillende foto’s uploaden: van je kantoorpand, een teamfoto, je logo en foto’s van de adviseur(s). We leggen je graag uit hoe je deze foto’s kan uploaden.

Foto’s uploaden
Log in op het Extranet en klik naar het tabblad kantoor of adviseurs. Klik naast de foto op ‘wijzig foto’. Er verschijnt een pop-up waarin je jouw foto kan selecteren en vervolgens druk je op ‘upload’. Er verschijnt een nieuwe pop-up waarin je een kader kan selecteren en vergroten. De vorm van het kader kan je niet aanpassen. Als je tevreden bent met de foto klik je op ‘crop’. Als laatste klik je op ‘wijzigingen opslaan’.

Op het moment is het meestal alleen mogelijk om foto’s te plaatsen als je inlogt via Google Chrome. Het is dus over het algemeen niet mogelijk foto’s te uploaden via Internet Explorer.

Grootte en verhoudingen van de foto
De foto moet minimaal voldoen aan de afmeting die in het Extranet vermeld staat, bijvoorbeeld 110×100. Als de foto kleiner is dan de aangegeven maat, heeft de foto te weinig pixels voor een mooi resultaat op de website.

Lukt het niet?
Lukt het uploaden niet? Stuur je foto’s dan naar extranethypotheken@independer.nl en zet duidelijk je kantoornaam erbij. Dan plaatsen wij de foto’s voor jou.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.