Informatiebijeenkomsten ‘Zoek adviseur’ groot succes

De afgelopen twee weken heeft Independer.nl informatiebijeenkomsten voor hypotheekadviseurs georganiseerd. Het doel was adviseurs te laten zien hoe ze meer uit hun vermelding op Independer.nl kunnen halen. De uitgenodigde adviseurs hebben een extranet abonnement. Ze hebben beoordelingen verzameld, maar nog geen totaalscore. Door het ontbreken van de totaalscore staan ze meestal niet op de eerste pagina van het zoekresultaat vermeld. Potentiële klanten zien deze kantoren dus niet, tenzij ze doorklikken naar de volgende pagina.

Ilona Greeve, accountmanager Hypotheken, legde tijdens een presentatie uit wat adviseurs kunnen doen om wel een totaalscore te krijgen en hoe gemakkelijk dat is. Ook benadrukte ze de toegevoegde waarde van de totaalscore in de vorm van meer bezoek en omzet.

In de eerste bijeenkomst sprak ook Pascal de Roo, een enthousiaste, maar positieve kritische adviseur en Awardwinnaar 2011. Hij legde uit hoe hij de site van Independer.nl gebruikt om zijn business te vergroten. Hij gaf aan per dag een tot twee Independerleads via e-mail, telefoon of via zijn website te krijgen.

Wil jij ook een totaalscore?

Omdat jij wellicht in dezelfde situatie zit, leggen we je graag uit hoe jij een totaalscore kunt krijgen. Eigenlijk hoef je er maar één ding voor doen: zoveel mogelijk klanten vragen een review en een Kwaliteitscheck over jouw kantoor in te vullen. Een review is een subjectief oordeel over de adviseur (zou je deze adviseur aanbevelen aan iemand anders?). De Kwaliteitscheck is een objectieve toetsing van de kwaliteit van het hypotheekadvies op basis van een wat langere vragenlijst.

De review en de Kwaliteitscheck kunnen klanten direct na elkaar invullen. Je kunt de klant daarvoor verwijzen naar: https://www.independer.nl/hypotheek/check-uw-hypotheekadviseur.aspx Je moet minimaal 3 reviews en 2 Kwaliteitschecks hebben verzameld om een totaalscore op onze website te krijgen.

Vragen

Wil je weten hoe je reviews kunt gebruiken om je kantoor beter zichtbaar te maken? Bel of mail ons gerust via 035-6265585 of extranethypotheken@independer.nl.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.