Maak indruk met je profielpagina

Op Independer.nl kunnen klanten voor het eerst kennismaken met jouw kantoor. Je hebt maar een keer de kans om een eerste indruk te maken, dus deze moet perfect zijn. Jouw pagina moet er zo goed uitzien dat je bezoekers ermee overhaalt om contact met je op te nemen. Reden genoeg dus om te zorgen dat jouw pagina er tiptop uitziet.

Gegevens invullen en actueel houden

Klanten kiezen eerder voor jouw kantoor als je al je informatie hebt ingevuld, zoals bijvoorbeeld je openingstijden en je tarieven. Om meer op te vallen in het zoekresultaat kun je via het extranet verschillende zaken toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van je kantoor uploaden.

Heb je een Plus Abonnement? Dan tonen wij in het zoekresultaat de laatste twee reviews van je kantoor, je contactgegevens en een afspraakbutton. Klanten komen via deze button rechtstreeks op de website van je kantoor terecht en kunnen direct contact met je opnemen. Ook kun je in het zoekresultaat twee pluspunten van je kantoor laten zien. Verder is het mogelijk om op je profielpagina je accounts bij Facebook, Twitter of Google Plus te vermelden als je een Plus Abonnement hebt.

Foto’s

Alle informatie die op je profielpagina staat moet natuurlijk correct zijn. Maar naast deze zakelijke gegevens is het ook leuk om een foto van je kantoor en/of van de adviseur(s) toe te voegen. Daarmee geef je je kantoor letterlijk een gezicht. En ook dat draagt bij aan een positieve eerste indruk.

Vragen?

Heb je hulp nodig bij het vullen van je profielpagina of wil je meer informatie over het Plus Abonnement? Bel ons dan op 035 – 626 5585 of mail via extranethypotheken@independer.nl.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.