Meer omzet met het vernieuwde Plus Abonnement

Heb jij al gekeken naar jouw positie in de vernieuwde vergelijking voor hypotheekadviseurs? Goed om te weten dat je sinds kort nog beter zichtbaar kunt zijn. Met het vernieuwen van onze website hebben we ook het Plus Abonnement uitgebreid. Met een Plus Abonnement val je nog meer op in het zoekresultaat en heb je dus meer kans op nieuwe klanten.

De voordelen van het Plus Abonnement

Met het Plus Abonnement staan jouw gegevens zoals adres, telefoonnummer en de afspraakbutton direct in het zoekresultaat.Ook worden de laatste twee reviews en de pluspunten van je kantoor weergegeven. Zo val je nog meer op voor potentiële klanten en kunnen zij direct in contact komen met jouw kantoor.

Wil je ook meer omzet krijgen via Zoek Adviseur?

Je kunt het Plus Abonnement gemakkelijk online aanvragen. Je profiteert nu van nog meer voordelen en de prijs is hetzelfde gebleven. Je betaalt € 49,50 (excl. BTW) per maand. Benieuwd hoe anderen Zoek Adviseur ervaren? Wij vragen regelmatig hypotheekadviseurs naar hun ervaringen met Zoek Adviseur en schrijven hierover op ons weblog voor hypotheekadviseurs.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 035-6265585 of e-mail naar extranethypotheken@independer.nl. Kijk ook op ons weblog voor ander nieuws en veelgestelde vragen.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.