Tip: Vraag je klanten hoe ze jou hebben gevonden!

De afgelopen weken hebben wij een aantal informatiebijeenkomsten georganiseerd over het hypothekenmodel van Independer.nl. Centraal in deze succesvolle bijeenkomsten stond het behalen van meer omzet door de zichtbaarheid van je kantoor op de website van Independer.nl.

Meer omzet
Een flink aantal adviseurs gaf in de bijeenkomsten aan flinke omzetstijging te hebben gemeten sinds zij actief reviews en Kwaliteitschecks verzamelen. Opvallend is dat deze adviseurs iedere klant die belt, mailt of langskomt direct vraagt hoe zij bij hun kantoor zijn gekomen. Zo kunnen zij goed meten welke bron welke omzet oplevert.  Wil je weten of jouw actieve deelname met Independer.nl ook echt resulteert in omzet? Vraag iedere nieuwe klant hoe zij bij jouw kantoor zijn gekomen.

Bezoek
Per week heeft de module Zoek Adviseur zo’n 6.500 bezoekers. Ruim 75% van de bezoekers kiest voor een adviseur in de top 5 van de vergelijking.  In het extranet kan je bekijken hoeveel bezoek jouw kantoor al heeft gehad.

Sta je in de top 5 in jouw woonplaats? Zorg dan dat je voldoende reviews en Kwaliteitschecks blijft verzamelen, zodat je je positie in de vergelijking kunt behouden.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.