“Vertrouwen win je sneller met zo’n mooie trofee”

Laurens Meerhoff van HelpenKiezen uit Eindhoven heeft dit jaar met zijn kantoor de landelijke award voor Beste Hypotheekkantoor 2012  gewonnen. Wij zijn benieuwd hoe hij deze uitverkiezing heeft ervaren en hebben hem geïnterviewd.

Was je verrast dat jouw kantoor de ‘Award Beste Hypotheekkantoor 2012’ won?
“Het heeft me absoluut verrast. Wij wisten natuurlijk wel dat wij hoog scoorden in de regio. Maar we hadden er echt geen rekening meegehouden dat we de landelijke award zouden winnen. We zijn hier natuurlijk erg trots op.”

Op welke manier ben je in de publiciteit gekomen?
“Om te beginnen natuurlijk via Independer.nl. Daarnaast heeft het Eindhovens Dagblad er een stuk over geschreven. Zelf hebben wij een advertentie geplaatst om het kenbaar te maken en onze klanten te bedanken voor de uitgesproken waardering. Van Obvion hebben wij een advertentie kado gekregen in het Eindhovens Dagblad om ons te feliciteren. Zelf hebben wij een poster op het raam hangen en zitten er posters in het stoepbord. Ook hebben wij zelf gebruikgemaakt van diverse social media.”

Heb je voordelen ervaren van het winnen van de award? Zo ja, welke? 
“Wij ervaren absoluut de voordelen van het winnen. Er zijn klanten die ons benaderen vanwege het winnen van de award. Maar het grootste voordeel is waarschijnlijk toch dat het vertrouwen geeft bij onze klanten. Dat win je toch sneller met zo’n mooie trofee op het bureau en de poster op het raam.”

Hoe motiveer jij je klanten om een beoordeling op Independer.nl achter te laten? 
“In het eerste gesprek geven we al aan dat we klanten achteraf om een beoordeling van ons werk vragen. Dit is standaard in het eerste gesprek. Nadat het adviesproces is afgerond, sturen wij onze klanten een e-mail met de link naar Independer.nl. Wij vragen ze dan vriendelijk om ons te beoordelen.”

 

 

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.