Independer.nl controleert tarieven

Discussie over je tarief is het meest vervelende dat je als adviseur kan overkomen. Maar ook voor je klant is het heel vervelend als op onze website een ander tarief staat dan in jouw dienstverleningsdocument (dvd). Dit zorgt voor onduidelijkheid en kan je betrouwbaarheid aantasten. Om dit te voorkomen zorgen wij ervoor dat er geen onduidelijkheid meer kan ontstaan over jouw tarieven.

Eenmalig tarief invoeren
Voortaan kun je eenmalig je tarieven voor hypotheekadvies en advies over een overlijdensrisicoverzekering invoeren. Maar kun je ze dan nooit meer wijzigen? Nee, natuurlijk niet. Wij begrijpen dat er altijd een reden kan zijn dat je je tarieven wilt aanpassen. Stuur dan een e-mail met je dvd (inclusief tarieven) naar extranethypotheken@independer.nl.

Wij passen de tarieven aan naar de bedragen die in je dvd genoemd staan. Zo komen jouw tarieven op Independer.nl altijd overeen met de tarieven in je dvd. Na controle plaatsen we je dvd direct op jouw profielpagina.

Gecontroleerde tarieven
Dat wij jouw tarieven hebben gecontroleerd, laten we zien op onze site. Dit vergroot de betrouwbaarheid en transparantie van jouw kantoor. Wel zo helder voor potentiële klanten! Klik hier om te zien hoe de controle er op de website uitziet.

Komen jouw tarieven nu al overeen met de bedragen in je dvd? Laat het ons weten op extranethypotheken@independer.nl! Dan plaatsen we ook bij jouw kantoor een vinkje achter het veld ‘prijs gecontroleerd’.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.