Hoe zichtbaar ben jij bij Independer?

Kunnen potentiële klanten jouw kantoor wel goed vinden bij ons op de website? Hoe beter zichtbaar, hoe meer nieuwe klanten op kantoor. Wat kun je er zelf aan doen en hoe groot is de invloed van de beoordelingen hierop?

Informatiebijeenkomst
Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten waarin we je uitleggen welke voordelen je uit het model kunt halen en waar voor jouw kantoor winst valt te behalen. De volgende bijeenkomst is op donderdag 25 september a.s.De presentatie begint om 10.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Kun je deze dag niet komen, maar wil je wel graag een informatiebijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe bijeenkomsten.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst is geheel gratis. Je kunt natuurlijk samen met een collega naar de bijeenkomst komen. Klik hier om je aan te melden. Er verschijnt dan een aanmeldingsformulier dat je digitaal invult en opstuurt.

Locatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Independer in Hilversum. Klik hier voor de routebeschrijving.

Vragen?
Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met Saskia Schravemade via 035 – 626 55 85 of stuur een e-mail naar extranethypotheken@independer.nl.

We zien je graag bij ons op kantoor!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.