Overlijdensrisico op maat: diabetes en ex-kanker patiënten

Hebben jullie ook wel eens klanten die kanker hebben gehad en geen overlijdensrisicoverzekering kunnen sluiten of alleen met torenhoge premies ? Ook neemt het acceptatieproces veel meer tijd in beslag voordat er duidelijkheid is. Omdat wij dit, samen met Leven met Kanker, geen eerlijke situatie vinden hebben wij een speciaal aanvraagtraject opgezet: De Overlijdensrisicoverzekering Op Maat.

Hoe werkt de Overlijdensrisicoverzekering op Maat ?

De klant vult vooraf zijn of haar gezondheidsverklaring in. Deze sturen wij door naar de medische beoordelaar en onze partner Cunningham Lindsey. Zij maken een medisch rapport op aan de hand van de medische gegevens die zij opvragen bij de behandelend arts. Dit rapport wordt vervolgens naar de samenwerkende verzekeraars opgestuurd met de vraag om een premie af te geven.

Voordelen voor je klant

  • De klant krijgt van meerdere verzekeraars een premie waardoor de klant inzicht krijgt in de verschillende opslagen.
  • Naast de premie kan de klant de verzekeringen ook op voorwaarden vergelijken.
  • Afsluiten is niet verplicht.
  • Snelheid: omdat we heldere afspraken met de verzekeraars hebben kan er snel dekking worden afgegeven.

Kosten

De procedure van aanvragen is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als de klant een overlijdensrisicoverzekering afsluit, betaalt hij/zij eenmalig € 295,-. Het is eventueel mogelijk om deze kosten gespreid te betalen.

Procedure

Je kunt de klant aanmelden via http://www.independer.nl/overlijdensrisicoverzekering/info/ex-kankerpatient.aspx. Via de button “Ik meld me aan” nemen wij snel contact op met de klant.

Uiteraard blijf jij de klant adviseren over het overlijdensrisico, wij zorgen alleen voor het vergelijken en afsluiten van de verzekering en het contact met de klant hierover.

Overlijdensrisicoverzekering voor diabetici

Naast ex-kanker patiënten is het voor mensen met diabetici ook lastig om een passende overlijdensrisicoverzekering te sluiten. Ook voor mensen met diabetici is de Overlijdensrisicoverzekering Op Maat mogelijk. De procedure is identiek zoals hierboven omschreven.

Meer informatie en aanmelden via https://www.independer.nl/overlijdensrisicoverzekering/diabetes.aspx.

Mocht je een klant aanmelden voor de Overlijdensrisicoverzekering Op Maat, laat me dit gerust weten zodat we kunnen meten welke klanten via het intermediair bij ons de Overlijdensrisicoverzekering op Maat sluiten.

Als er vragen en/of opmerkingen zijn, horen wij dit graag.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.