Trots op je totaalcijfer? Plaats het op je website

De totaalscore is niet alleen opgebouwd uit de mening van de klant, maar ook uit de kwaliteit van het hypotheekadvies. Je kunt je totaalscore heel gemakkelijk op je website plaatsen en iedere dag wordt je cijfer en het aantal beoordelingen vernieuwd door de actuele score. Als de klant op dit logo klikt, kan hij direct alle beoordelingen van jouw kantoor bekijken.

Het cijfer ziet er op je website bijvoorbeeld zo uit:

xaml award

Wat moet je doen om je score op je website te plaatsen?

  1. Het ID van je kantoor opzoeken. Deze vind je als je inlogt op het Extranet en bestaat uit 4 of 5 cijfers. Je kantoorID staat onder het tabblad ‘Overzicht’ onder je kantoornaam, bijvoorbeeld (7051).
  2. Kopieer de link van je profielpagina, door je kantoorpagina bij Independer op te zoeken.
  3. Bouw deze link (html code) in je website, en vervang LINK voor de link van je profielpagina.
  4. <a href=”LINK” title=”Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl”><img src=”http://www.independer.nl/hypotheek/hypotheekbanner/7051/award.jpg“></a>
  5. De link ziet er dan (bijvoorbeeld) zo uit en zou direct moeten werken:

<a href=”http://www.independer.nl/hypotheekadviseur/regio/amsterdam-amstelland/amsterdam/testadvies” title=”Lees de beoordeling van ons hypotheekadvies op Independer.nl”><img src=”http://www.independer.nl/hypotheek/hypotheekbanner/7051/award.jpg“></a>

Als je een goede score hebt, sta je goed vermeld in Zoek Adviseur en kunnen onze 8.000 bezoekers per week jouw kantoor goed vinden. Klanten bezoeken vaak, naast onze website, ook de website van je kantoor. Ook hier kan je laten zien welk cijfer je behaald hebt voor je hypotheekadvies. Dit is een punt van herkenning en de klant ziet direct dat ze bij jou goed zitten. Grote kans dat hij of zij dan een afspraak bij je maakt.

Lukt het niet? Vraag dan degene die je website heeft gebouwd, zij hebben dit meestal snel voor elkaar.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.