5 gouden tips om de hypotheekprijs te winnen

Hoe maak jij de meeste kans? Winnen kan echt iedereen, en je aanmelden hoeft niet. Iedereen doet automatisch mee. Maar je moet er wel wat voor doen, en ook laten. De 5 belangrijkste tips hebben we voor je verzameld in een handig overzicht:

 1. Verzamel Kwaliteitschecks
  Reviews zijn leuk om te lezen en zeker niet onbelangrijk, maar focus je op de Kwaliteitscheck. Want deze telt voor 75% mee bij de berekening van jouw totaalscore. Een review telt maar voor 25% mee. Je hebt minimaal 13 beoordelingen nodig om in aanmerking te komen voor de hypotheekprijs: 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks.
 2. Vraag het op het juiste moment
  Tussen advies- en offertefase in is een goed moment om je klant om een beoordeling te vragen, omdat alles dan nog vers in het geheugen zit. Jouw klant heeft bovendien op dat moment nog belang bij het invullen van de vragenlijst. Zo weet hij of hij gerust een belangrijke handtekening kan zetten. Als de offerte eenmaal getekend is, hebben veel mensen geen zin meer in een vragenlijst.
 3. Gebruik het linkje naar jouw kantoor
  Stuur je klanten per e-mail een handig linkje naar jouw kantoor. Zij ‘landen’ dan direct bij jouw kantoor voor het invullen van de review én Kwaliteitscheck. Zodra jouw klant klaar is, ontvangt hij of zij direct het adviesrapport per e-mail met een bevestigingslink. De beoordeling moet nog wel bevestigd worden. Je kunt de directe link naar jouw kantoor bij ons opvragen (035-6265585) of via extranethypotheken@independer.nl.
 4. Doe de Kwaliteitscheck ook eens zelf
  Je kunt dan zien in hoeverre de Kwaliteitscheck overeenkomt met jouw adviesproces. Vul dan wel bijvoorbeeld ‘meneer test’ in en bevestig de Kwaliteitscheck niet.
 5. Vraag geen familie of vrienden
  Je hebt vast wel eens de hypotheek geregeld voor familie of goede vrienden. Wij vinden het erg belangrijk dat alle beoordelingen op een integere manier verkregen zijn. Een broer of een goede vriend zal je niet snel een kritische beoordeling geven. Vraag dus niet aan vrienden, familie, buren etc. om je te beoordelen. Houd het zuiver en benader alleen klanten die je niet in de privésfeer goed kent.

Voor de zekerheid nog even dit

 • Als je in aanmerking komt voor de prijs sturen wij je een verklaring die je kunt ondertekenen en terugsturen. Je verklaart hiermee dat je je beoordelingen op een eerlijke manier hebt verkregen.
 • Als je actief bent op Facebook: maak een zakelijke Facebookpagina, los van je privé Facebookpagina. Dat is wel zo professioneel en zuiver!
 • Blijf er niet bij als klanten een beoordeling invullen. Vraag dus nooit aan klanten om op kantoor de beoordeling in te vullen. Wij zullen deze reviews en Kwaliteitschecks niet plaatsen.
 • Geef geen cadeautjes of geld in ruil voor een beoordeling.
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.