Controleer je tarief en dienstverlening

Naast de kwaliteit van je advies zijn ook de kosten belangrijk. Er komen steeds meer verschillende concepten, met daarbij behorende prijskaartjes. Wij tonen het gemiddelde tarief van een starter en een doorstromer, inclusief de verplichte overlijdensrisicoverzekering. Ook tonen we een opsomming van extra werkzaamheden die in dit tarief inbegrepen zijn. Controleer of je datgene wat je aangevinkt hebt, doet voor dat tarief. Bijvoorbeeld:

Heb je het regelen van een overbrugging of bankgarantie hier aangevinkt? Dan geef je dus aan dat dit inclusief is. Door het ontstaan van de verschillende concepten merken we dat de tarieven en bijbehorende werkzaamheden niet altijd meer kloppen. En we vinden dat dit juist duidelijk moet zijn voor klanten.

Heb je je dienstverlening of je tarieven aangepast? kijk goed of de vinkjes (nog) kloppen. Je kunt dit aanpassen in het extranet onder de tab ‘kantoren’ bij ‘beloning’. Zeker in de aanloop naar de hypotheekprijs controleren wij hier scherp op. Klopt je tarief niet? Stuur ons dan het juiste DVD. Wij passen het graag voor je aan. Dit kun je namelijk niet zelf.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.