De Hypotheekprijs 2017 is uitgereikt

Vandaag hebben wij de winnaars bekendgemaakt van onze eigen verkiezingen; de Independer Hypotheekprijs. In 25 regio’s is er een winnaar die zich het ‘Beste kantoor 2017’ mag noemen. Op onze hypotheekprijspagina vind je de winnende kantoren. De regiowinnaar met de beste score is het ‘Beste kantoor van Nederland’. Dit jaar is dat voor het vijfde jaar op rij AH Finance uit Diemen. Zij bewijzen ieder jaar opnieuw dat zij goed advies leveren en heel veel tevreden klanten hebben. Namens Independer van harte gefeliciteerd!

Nieuwe winnaars in 2017

Dit jaar zijn er 10 kantoren die voor het eerst de prijs gewonnen hebben. De nieuwe winnaars zijn:

De Hypotheekshop uit Deventer (Kazernestraat 2)
Viisi uit Utrecht
Wassink Advies en Consulting uit Zevenhuizen (Groningen)
Ingenius Hypotheekadvies uit Dordrecht
Woonhuis Financieren (thuisadviseur)
Bestevaer Assurantien uit Almere
H2O Hypotheken uit Leeuwarden
Rabobank West-Friesland uit Hoorn
Stormfinance uit Harderwijk
Hypotheekplatform Rotterdam

Woonhuis Financieren Beste Thuisadviseur

Niet-regiogebonden organisaties kunnen nooit op regionaal, en dus landelijk, niveau winnen. Want zij geven advies aan huis, per telefoon of per webcam. Daarom hebben we voor hen een aparte prijs: de Beste Thuisadviseur. Dit jaar is deze prijs gewonnen door Woonhuis Financieren. Van harte gefeliciteerd!

Winnaars krijgen meer klanten

De Independer Hypotheekprijs kan je meer klanten opleveren. Op onze website zoeken 1.300 mensen per dag een hypotheekadviseur. Als zij het hypotheekprijslogo bij jouw kantoor zien staan, is de kans groter dat ze voor jou kiezen. Wil jij volgend jaar winnen? Bekijk dan deze tips en ga ervoor!

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.