Independer stopt met de hypotheekprijs

Sinds 2011 reikt Independer ieder jaar de Hypotheekprijs uit aan hypotheekkantoren in verschillende regio’s. Deze Hypotheekprijs is een jaarlijkse award voor de hypotheekkantoren met de beste klantbeoordelingen. Sinds 2017 bieden we zelf ook hypotheekadvies aan. Omdat we nu zelf dus ook beoordeeld worden, hebben we besloten te stoppen met het uitreiken van deze prijs.

We realiseren ons dat de beslissing om hiermee te stoppen een teleurstelling kan zijn. Zeker voor de adviseurs die mogelijk al vanaf maart bezig zijn om de prijs van volgend jaar te winnen. We willen hierbij dan ook graag benadrukken dat ‘zoek adviseur’ gewoon blijft bestaan en dat goede beoordelingen zeer belangrijk zijn en blijven. Op die manier is de kans het grootst dat jouw hypotheekkantoor bovenaan de vergelijking (blijft) staan.

Veel klanten zoeken namelijk naar een hypotheekadviseur via Independer. Als je in Google zoekt op ‘hypotheekadviseur’ in combinatie met een woonplaats, staat Independer in bijna alle gevallen op de bovenste plaats. Sta jij met jouw hypotheekkantoor bovenaan de vergelijking? Dan ziet de klant jouw kantoor als eerst.

Goed om te weten: de icoontjes bij de winnaars van het afgelopen jaar blijven nog tot maart 2018 zichtbaar op onze website. Wij vinden namelijk dat dit voor zowel de consument als de beoordeelde hypotheekkantoren van belang is.

Leuke weetjes

  • We hebben de prijs 7 keer uitgereikt, in 25 regio’s waarvan één landelijke
  • Vanaf 2015 kwam de categorie ‘thuisadviseur’ erbij.
  • 85 verschillende kantoren hebben de prijs gewonnen.
  • We hebben de prijs in totaal 177 keer uitgereikt.
  • In 2012 konden we in één regio geen winnaar aanwijzen, omdat geen enkel kantoor de juiste aantallen had behaald.
  • Sommige kantoren hebben de prijs meerdere keren gewonnen. In enkele gevallen zelfs 5 á 6 keer

Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van alle 85 winnaars!

 

 

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.