Promotie Kwaliteitscheck

Independer helpt je graag met het promoten van de Kwaliteitscheck. Wij bieden je gratis logo’s en kaartjes aan waarmee je de Kwaliteitscheck onder de aandacht van je klanten kunt brengen. Hoe meer reviews en Kwaliteitschecks hoe beter je naar voren komt op onze site!

Kaartje: Doe de Kwaliteitscheck
Er zijn gratis kaartjes beschikbaar in de huisstijl van Independer die je aan klanten kunt uitdelen. Ook kan je het kaartje in de huisstijl van je kantoor laten maken.

Lees meer over de kaartjes en hoe je deze bestelt

Logo’s
Wil je op je website vermelden dat je goed scoort op Independer of wil je de websitebezoekers ook wijzen op de Kwaliteitscheck? Dit kan je doen door één van de logo’s op je website te plaatsen.

Bekijk de logo’s 

E-mail
Om ook je klanten uit het verleden nog te benaderen voor een beoordeling kan je deze klanten een e-mail sturen. Wij hebben een standaard e-mail ontwikkeld die je hiervoor kunt gebruiken. Wij adviseren je de Kwaliteitscheck naar de klanten van maximaal een half jaar geleden te sturen, en de review naar klanten tot 1 jaar geleden.

Bekijk de e-mail

Selecteer je kantoor automatisch in de Kwaliteitscheck
Om het voor je klanten gemakkelijker te maken de Kwaliteitscheck in te vullen is het mogelijk je klanten direct door te verwijzen naar de vragenlijst, zonder je kantoor eerst op te hoeven zoeken en te selecteren.  Lees hier meer over in het artikel: Selecteer je kantoor automatisch in de Kwaliteitscheck

Banner

Onderstaande banner kun je gebruiken om bijvoorbeeld in je digitale handtekening te zetten. Je kunt deze linken naar je profielpagina.

 

Banner-Independer_hypotheekcheck